Dekker Corsair Aio -Lekkkasjeskader?

Fantastisk. Både Corsair og nzxt Gir Garanti for Skade Forårsaket, OG Gir Enheten Ikke Blitt Tuklet Med OG Hringtere Den Slags Problemer I Sak Ved Saksvurdering. Det er et Stumme Poeng Uansett, da aios ikke Lekker som Luftelskeere Prøver Å Hevde og Argumentet er Gammelt.9 Sen 2020

Dekker Corsair Vannskader?

Nei, de Gjørn Det Ikke Fordi Det Ikke er Kostnadseffektivt Å GJØRE DET. Hvis Hver Lekker 60 $ KJølere Dreper 2000 $ Verdt Maskinvare, vil de Miste et metrisk tonn Pengger bare Å Dekke Skaden.

Hva Skjer Hvis Aio Lekker?

Aio -KJølere Lekker Ikke Så avte, OG aio Kommer Mest Sannsynlig til Å MislyKkes På Grunn av et problem med Pumpen, Ikke Med Lekker…. Du Kan Ikke Endre Væsken INNE I KJØLERNE, SÅ IDEELT SETTE VIL INGENTING KUNNE LAKKE ut Heller. Dette er Grunnen til på de Kalles “Lukket Sløyfe” -systemer.

Kan Corsair Væske Kjøkelekkasje?

Corsair Husker Noen av FlyTende Kjøktere Fordi de Lekker Lysegrønn Væske. Et lite Antall hydro -serier H100i RGB Platinum Se -KJølere Har Vist Seg Å Lekke…. Hvis du Eier en av DELSE Kjøkne, Kan du Sjekke Emballasjen Eller Serienummerklistremerket På Radiatoren OG Se etter Lot Code 1852.

Hvirlengde varer corsair aio -kJølere?

AIOS LEVEALDER VARIERER MELLOM 3-7 ÅR. Jeg vil bare Påpeke på de tre ovnens grunnene til Feil i en aio også Kan Skje med en tilpasset sløbefe. Selv Dyre Ddc -ons D5 -Pumper Kan Mislykkes. De har bare en tendens til å mislykkes mye sjeldnerere.22 Iýul 2020

Kan en flytende kjølere lekkasje?

Det Verste Som Kan Skje Med Enhver Vannkjølt Pc er en Lekkasje. DENNE SJELDNE NØDSITUASJONEN KAN OPPSTÅ OG HAR POTENSIAL TIL Å FORORRSAKE HUNDREVIS AV SKADEVERDIER, AVhengig Av Svaret Ditt. Væske Kan Slippe Unna en Lukket Sløyfe Gjennom en Løs Passende, Sprukket Rør Eller Blokkering.

]

0 responses to “Dekker Corsair Aio -Lekkkasjeskader?”

© Beli. All Rights Reserved.