Er aio Bedre Enn Luft?

Akkurat som et svømmebasseng kjøker deg raskere enn en vift, er aio -kjølere mye bedre til å slappe av cpuer enn luft. Dette lar deg få mest mulig ut av kraftigeere Komponenter Fordi du kan Overklokke Prosessoren Din for Å GJØre Det Raskere Uten ved Temperaturene Stiger for Høyt.25 о. 2021 г.

Er aio Bedre Enn Air Reddit?

En Luftkjøler har Mindre Punkter Med Potensiell Svikt, menn Sammenlign med Store aio -er, vil Ikke Luftkjølere Alltid avkjøller Også. En aio Tillater Samme Mengde Kjørling som en stor Luftkjøler, menn i en Mindre Pakke (Bra for SMÅ Tilfeller).

Er Luftkjøkling Bedre Enn Væske?

Luftkjøler er Ganske Flinke til Å Flottte Varmen Vekk fra Cpu, menn Husk at Varmen Deretter Blir Spredt Inn I Saken…. FLYTENDE KJØVERE GJØR EN BEDRE JOBB MED Å FLYTTTE DEN VARMEN UTENFOR SYSTEMET VIA VIFTENE PÅ RADIATOREN.

Er aio roligere enn luft?

Aios er roligere Enn Luftkjøler Både Luftkjøler og Aios Bruker Vifter for Å Spre Varme…. Det Øker Støyen Produsert AV -fans Som Kan Være IRRAGERende for de Fleste Spillere. Støyen Kan Være Mer Uttalt Hvis Datamaskinen Din er den Eneste Lydkilden På Romme Ditt.

Er Luftkjøkling Nok til Spill?

Luftkjøkling -finansierer Helt Fint for De Fleste Oppgaver. I de Fleste Tilfeller vil Ikke Høye Temperaturer Være Noe Problem Med Mindre du Presser PC -en Til Dens Grenser. Aktiviteter Som 4K-SPILL Eller Detaljtunge Gjengivelse Kan Imidlerid Være for Mye for LuftkJølte Maskiner.

Er aio Vannkjøkling Verdt Det?

Hvis penger ikke var nee objekt, er flytende kjøl absolutt verdt det. Å holde Temperaturene for Komponentene Dine nede er en flott måte Å holde dem i gjeng Effektivt og Kan forlenge livet. Fordeler: Bedre Termisk Ytelse.

Er en 120 mm aio Bedre Enn en Luftkjøler?

I Motsetning Til de Store Kjøkne, Gir 120 mm Aios Ikke SÅ MYE MER KJØLEYTELSE ENN HIGHEND AIR CPU-KJØLER. IMIDLERTID GIR DE FORTSATT Mer Kjøleytelse Enn Aksjekkjølere, OG de Bringer Bedre Estetikk til Bordet Også. OG de FUNGERER OGSÅ BRA I SLÅ FORMFAKTORBEGGINGER OGSÅ.

Trenger Jeg aio Kjøkigere?

Skal du Bruke en FlyTende Kjøler? Mangan Antyder at Hvis du Ikke Overklokker Cpu -en Din, er Det egentlig Ingen grunn til Å Gå med en flytende Kjøkigere, Siden Luftkjøy GJØR en God Jobb Uansett – Spesielt de Store, Biffete Modellene.

Hvor Gode er aio?

Aio -FlyTende Kjøktere du Finner Kan Faktisk Være Utrolig Enkle…. Fordelene med FlyTende Kjøktere Går Lenger Enn Det. De Kan også GJØre en God Jobb Med Å holde Cpu -KJølt (bare Sørg for at du Får en som er Designet for Å Håndtere Varmeutgangen til prosesessoren din), OG Kan ofte GJØre Det Merte Enn En Luftkjøkklerlerler.

Er kjølere mester aio bra?

Den beste Billige aio -KJØLEREN ER DEN KJØLIGERE MASTERLIQUID ML240L. Hvis du letter etter en kostnadseffektiv aio-kjøler som fremdeles ser strelende ut i vinduet ditt, ernede 240 mm flytende kjøkleren fra kjølere master et flott alternativ. Det er tilpassbar rgb -belysning for både viftene og pumpedekselet.

Er tilpasset sløyfe bedre enn aio?

Aios er for folk som vil på cpu -en deres skal være veldig kule, menn har et større budsjett enn for noen med en luftkjøler. Tilpassede LØKKER ER for Avansterte Bygg der du Kjøkler Fere Deler og Vil Ha Veldig Fin Estetikk.

Trenger Jeg FlyTende Kjøkling HVIS JEG IKKE Overklokker?

Beste Svaret: Hvis du Ikke er Overklokker, vil Cpu-KJØLEREN VERE BRA, MEN HVIS DU VIL SKYVE MASKINEN DIN LITT LENGER, ER DET STEDET Å STARTE EN ALT-iT-FLYTENDE KJØLER.

Er Væske Avkjølt Bedre Enn LuftkJølte Motorskler?

FLYTENDE KJØLING ER BEDRE FOR LANGVARIG HOLDBARHET SIDEN DEN TILLATER STRAMMERE BONGGETOLERANSER. FLYTENDE AVKJØLTE MOTERER OVERFØRER VARMEN TIL RADEN FORAN PÅ SYKKELEN, GJØR EN LANG TUR ELLER EN TRAFIKKNETTLÅS Mer Tålelig for Rytteren.

]

0 responses to “Er aio Bedre Enn Luft?”

© Beli. All Rights Reserved.