Er aio Bedre Enn Luftkjøler?

Hvorfor aio -avkjøkling? Aios tilbyr mer kjølpotensial enn mange mainstream luftkJølere, noe som er flott for mer kjølende kraftigeere Komponenter i Tillegg til Overklokking. Hvis du Ønsker Å.24. Juli. 2020 г.

Er aio -KJølere Bedre Enn LuftkJølere?

Hvorfor Skal du Bruke en aio -Kjøler? Akkurat som et svømmebasseng kjøker deg raskere enn en vift, er aio -kjølere mye bedre til å slappe av cpuer enn luft. Dette lar deg få mest mulig ut av kraftigeere Komponenter Fordi du kan Overklokke Prosessoren Din for Å GJØre Det Raskere Uten ved Temperaturene Stiger for Høyt.

Er flytende CPU -KJØLER BEDRE ENN LUFT?

Luftkjøler er Ganske Flinke til Å Flottte Varmen Vekk fra Cpu, menn Husk at Varmen Deretter Blir Spredt Inn I Saken. Dette Kan Øke OmgivelSestemperaturen I Systemet Generelt. FLYTENDE KJØVERE GJØR EN BEDRE JOBB MED Å FLYTTTE DEN VARMEN UTENFOR SYSTEMET VIA VIFTENE PÅ RADIATOREN.

Er aio -kjøkere bedre enn luftkjøler Reddit?

En Luftkjøler har Mindre Punkter Med Potensiell Svikt, menn Sammenlign med Store aio -er, vil Ikke Luftkjølere Alltid avkjøller Også. En aio Tillater Samme Mengde Kjørling som en stor Luftkjøler, menn i en Mindre Pakke (Bra for SMÅ Tilfeller).

Er aio høyere enn luftkjølling?

Aios er roligere Enn Luftkjøler Både Luftkjøler og Aios Bruker Vifter for Å Spre Varme…. Spillere som Bruker Hodetelefoner, vil Kanskje Ikke Merke den Høye Støyen fra Fansen På Luftkjølere.

Er aio bh for søl?

Hjemme, for de som er Mindre Teknisk tilbøyelige og til og med de som er teknisk dykTige, er aio -designen en gud arbeidstasjonon…. Det Konsoliderer Alt du Kan Trenge I en vanligvis fin pake.

Er aio kuler verdt det?

Hvis penger ikke var nee objekt, er flytende kjøl absolutt verdt det. Å holde Temperaturene for Komponentene Dine nede er en flott måte Å holde dem i gjeng Effektivt og Kan forlenge livet. Fordeler: Bedre Termisk Ytelse.

Hvor?

Sålenge du tar Vare på aio -KJØLEREN DIN, VIL DET VARE I GODE 5 TIL 7 ÅR. Noen Menneker vil Få mer tid ut av kjølne og Andre Menneker vil Få Mindre Tid. Produsenter har en tendens til å vurder pumpene sinus for Å Vare Opptil 70 000 Timer, Noe som er Rundt 8 År.

Er aio ansett som Vannkjøkling?

Aio -kjøkling inkluderer vifter og en pumpe for Å Bevege Vann. Vannet, Pumpen OG viftene har alle støydesibel. Mens det er Fere Støyprodusenter I aio -KJØler, Har de Fleste aio -Kjøylersystemer Programvare for Å Kontrollere VIFTEHASTIGHET OG GENERELL STØY.

Er aio nødvendig?

Trenger du en aio? Nei, Aksjekjøleren er Rikelig.

TRENGER AIO LUFTSTRØMMEN?

Du Skal Ha Det Bra, Aio Avkjøler Cpu OG Luften i Saken Ikke Blir Veldig Varm, hvis du setter Topp OG Tilbake som Eksos, Bør du Ikke Ha noen Store Properer, Saken er Luftstrømmen.

Er Luftkjøkling Nok til Spill?

Luftkjøkling -finansierer Helt Fint for De Fleste Oppgaver. I de Fleste Tilfeller vil Ikke Høye Temperaturer Være Noe Problem Med Mindre du Presser PC -en Til Dens Grenser. Aktiviteter Som 4K-SPILL Eller Detaljtunge Gjengivelse Kan Imidlerid Være for Mye for LuftkJølte Maskiner.

Er en 120 mm aio verdt det?

I Motsetning Til de Store Kjøkne, Gir 120 mm Aios Ikke SÅ MYE MER KJØLEYTELSE ENN HIGHEND AIR CPU-KJØLER. IMIDLERTID GIR DE FORTSATT Mer Kjøleytelse Enn Aksjekkjølere, OG de Bringer Bedre Estetikk til Bordet Også. OG de FUNGERER OGSÅ BRA I SLÅ FORMFAKTORBEGGINGER OGSÅ.

Hva betyr aio for kjøkling?

Alt i en “aio” står for “all in one”, noe som betyr på du degr en Komplett pakke, bestående av radiator, vifte, pumpe, rør og kjølenhet, som pålitelig avkjørler cpu -en du Din Din Din Din Din Din. Alt av det Kommer i en klar til Brukspake som du bare trenger å knytt fansen til.

Er Vannkjølling av gpu Verdt det?

Hvis saken har gud Luftstrøm, og gpu har gud kjekkling. Da vil det ikke utgJØre mye av en forskjell, det Vannkjøkte kortet kan være i stand til å o opolkan.

]

0 responses to “Er aio Bedre Enn Luftkjøler?”

© Beli. All Rights Reserved.