Får Apple -Satte Gratis iCloud?

iCloud Leveres Med 5 GB Lagringsplass Gratis Til Aelle ios -Brukerere, OG en Oppgradering Til 50 GB I Året Koster $ 100…. Apple -Satte Får OGSÅ GODE RABATTER PÅ Apple -MaskinVare, Inkludert $ 500 av Mac -Maskiner OG $ 250 AV iPads.28 г. 2012 г.

Får Apple -Satte Gratis iCloud -Lagring?

Apple har introdusert en ny forel for Apple -ansatte, OG Gir dem en gratis oppgradering av 50 gb til iCloud -Lagringen -en verdi. Dette Ligner Gratis MobileMe -AbonNementet Som Ansatte Fikk Frem til i FJOR DA iCloud Erstatt Den Tjenesten.

Får Apple -Satte Gratis Apple -Tjenester?

Apple er Innstilt På Å Gi Sine Ansatte I Detaljhandelen en Tjeneste -fordel for det Nye Året…. Slik VI Forstår det, vil de ansatte bare være kvalifisert til å få gratis eple musikk, tv+ og arkade for seg selv. Hvis de vil Bruke Familiedeling, Må de betale som alle Andre for Å ta med seg familien til Turen.

Hvilke Rabatter Får Apple -Satte?

Arbeidsgiveroppsummering Hvert År Kan Ansatte Få 25% Rabatt På en iPod, iPad Eller Datamaskin. De Fleste Apple -Programvare Kan Kjøk med 50% Rabatt, OG Applecare Kommer Med 25% Rabatt.

Får du gratis iCloud?

Når du Registrerer deg for iCloud, Får du Automatisk 5 GB GRATIS LAGRING. Hvis du trenger mer icloud -rengende Eller vil ha tilgang til premiumfunksJoner, Kan du oppgradere til iCloud+.

]

0 responses to “Får Apple -Satte Gratis iCloud?”

© Beli. All Rights Reserved.