Har Tuf Gaming F15 Kamera?

I патать всkur.10. ф р. 2021 г.

Har Tuf -Spill Webkamera?

SpesifikasJoner: 15.6-TOMMERS IPS 144Hz Anti-Glare Panel, 1920 x 1080 Piksler, 8. Gen Intel Core i7, 16 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD + 1TB Firecuda Harddisk, Nvidia GTX 1060 Med 6 GB DDR5 VRAM, 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, Ethernet, HDMI, 720p HD Webcam, WiFi AC, Bluetooth 5.0, Windows 10, 3-celle batteri, 2.2 kg.

Har asus tuf f15 rgb -delatur?

Asus har Optimaliserert TastatureT for Spill, OG Wasd -nøkler Har en Gjennomsiktig Design OG Blir Fremhevet På den Måten. I Tillegg Kommer TastatureT Med RGB -Bakgrunnsbelyst Med Statiske, Pust, Fargesyklus OG Strobing -Modus, Som Brukerere Kan Velge Basert På deres smak.

Har asus tuf dash f15 fingeravtryksssensor?

Siden Dette er en 15-Tommers Bærbar PC, Gir den en God Mengde Plass til Håndflatene Mens du binder, og den har også tre lef-Knapper, Noe som Indikerer at batteren Viser. Det er ingen MicroSD -Kortspor På Tuf -Steken F15, OG Det er ingen BiometRisk Autentiseringsstøkten, som er noen av ulempene med Denne enheten.

Har asus tuf f15 bluetooth?

Dette er et Modalt Vindu….

Serie TUF Gaming F15
CPU -produsent Intel
Spesiell Egenskap Anti RefleKterende
Farge Festgrå
Tilkoblingsteknologi Bluetooth, Wi-Fi, Ethernet

Har Asus Kamera?

Asus Bærbar Datamaskiner, Nettbrett og Noen StasJonære PC -er Har Minst Ett Kamera innebygd over Skjermen. Mangge har et anret bakovervendt kamera også. Å Aktiverere Kameraet er i Utgangspunktet Det samme På en Hvilken Som Helst Asus -enhet, med Bare Små VariasJoner Avhengig av om det har Windows 8 ons Android -Operativsystemet.

Er asus tuf dash f15 verdt det?

Asus Tuf Dash F15 SJEKKER DE VIKTIGSTE BOKSENE: Gud Ytelse, Flott batterilevetid, Med et Solid Tastature og Ansttendig Styreflate. Det er imidlersId Litt På Større Side, OG DU OFRER DEFIDIVT NOEN BJELLER OG FLØYTER SAMMENLIGNET MED KONKURRANNENSEN.

Er Asus Tuf Metall Kropp?

I Følge Asus er Den Bærbar Datamaskinen Tilgjengelig i Enten en Gullstålmetallkropp Eller en stealth -Vart plast en. Top Cover Sports Asus Tuf Gamings Signatur “Radiating -X” -Design, Som Gir Den Bærbar Datamaskinen en Sunn Dukke Av Karakter.

Har søl -Bærbar Datamaskiner Kameraer?

Heldigvis Inkluderer Mange Bærbar Datamaskiner Med HØy Ytelse (Såkalte søl -Bærbar Datamaskiner) Inkludert Asus Vivobook Gaming, Dell G -Serien et WebKamera Rett Over Skermen. I Noen Tilfeller er et Eksternt Webkamera Inkludert I Den Bærbar Datamaskinen. Menn Fortsatt er et Integrert Webkamera Bedre.

Har Asus Rog Zephyrus Webkamera?

For det Første er det ingen webkamera i sikte. OG til, TastatureT På Bakgrunnsbelysingen er Dårlig. IMIDLERE. Asus Rog Zephyrus G14 er uten Tvil en av de beste vr-klare bærbar datamaskiner, bestte søl bærbar datamaskiner og bærbar datamaskiner med bestte batterilevetid til dags dato.

Har Notatbok Kamera?

Mangge Bærbar Datamaskiner Kommer NÅ Med et Integrating Kamera, Som Ligger Over Skjermen, I Sentrum. Du Kan Vanligvis Åpne Webkameraet Ved Å starte OG Skrive Webkamera I Sørfeltet…. Klikk På start -knappen, Som Ligger Nederst til Venstre På Skjermen.

]

0 responses to “Har Tuf Gaming F15 Kamera?”

© Beli. All Rights Reserved.