Hva Bør du GJØRE Når du Treffer 60 Nye Verden?

Hva du Skal GJØre etter å ha hadd nivå 60 I New World

  1. Outpost Rush. Outpost Rush er en av de Første Tingene du vil se nærmere i Når Rekkevidden 60 60 60 60….
  2. Faksjonsutyr. Hvis du raskt vil tjene nee Godt Utstyr, Bør du se hva fraksjonen Din har å tilby….
  3. Spriggan Arenas….
  4. Ødelagte InvasJoner.

26 о. 2021 г.

Er hvem som helst maks nivå i ny verden?

New World Player Når Nivåhette Uten Å Drepe Noen Fioder Eller Utstyre et Våpen. Grinden er fullført…. Mens det har vært en gjeng Spillere for å nå det maksimale nivået i 60, tok en spiller sin egen rute, nåddde dette nivået uten noen gjeng å drepe fiendder, eler til og med Utstyre et våpen.

Kan du Maksimere alt i ny Verden?

For Øyeblikket er det Nye Verdensnivået 60, Noe som Betyr at Det er Det Maksimale Nivået du Kan Nå Uansett Hvor Mye XP du Påløper Gjennom Dine Reiser…. I fremtiden er det Veldig Sannsynlig at New World’s Max -Nivå vil Øke etter Hvert som mer Innhold Blir Lagt til SPILLET. Menn som ting for Øyeblikk Står, er Nivå 60 Hetten.

Hva er det høyeste nivået i den nye verdenen?

Gjørn Det Nok Ganger, OG du vil til Slutt Treffe Spillets Nivåhette. New World’s Max-Nivå ER 60, OG Nåværende Estimater Fra beta-Bygget Antyder at Dette Vil ta Mellom 100 OG 200 Timers Spill Å Nå, Avhengig av om du Ønsker Å min-max din lekestil eler ikke.

Har ny Verden Sluttspillinnhold?

Hvis du Ønsket Å Fortsette Å Spille ny Verden Frem til OG GJENNOM Sluttspillet Pve -Innhold, Vil du Bli Veldig Skuffet. Det Hele Kommer Ned til Å Balanseres ForsKJellige Deler av Spillet, OG Utvikleren Bak Har Slitt. Er dette en håndverksMessig mmo, en pve mmo eller en mmo som er avhengig av endgame pvp -innhold?

Er ny Verdens Grindy?

SÅ LANGT FARLES NY VERDEN Bare Utrole Grindy og Frustrerende, Gjort Verre av Visse Våpen tilsynelatende Låst bak Nivåkrav. Jeg er Sikker PÅ på JEG Knapt Har Børstet Overflaten til det Amazons mmo har å tilby – Jeg Forventet bare ikke Å måytt gjøn å mne, måde, for å luse opp en laKestil jeg kansfeje likte.

Er ny Verdens sliping?

Mangge av opptragene som trengs for å utjevne en karakter og nå fangehullene og annret innhold i sluttspillet er noe av et slipe, som krever at Spillere Skal Våge seglenger og lenger frra startoppgjøret for oå og med byndig, byndig, byndig, byndig, oves reperse rompet til å råpe for å spille for å oge for å råre.

Er det Monteringer i ny Verden?

Er det Monteringer i ny Verden? Svaret På det spørsmålet er nei. Ny verden har for Øyeblikk Ikke Monteringer. Noen Spillere Blir Forvirret av det, spesielt fordi det er referert til jeg lore.

Er ny verden et pvp -spill?

Spillere I New World Kan Velge Å Melde Seg På olde ut av Pvp Mens de Spiller Spillet. Det var Allerede Tidligere insentiver til Å delta i praksis, menn de vil bli styrket i en kommende motstand…. En annen pvp-modus som hadde mange-problemer var krig, den fraksjonsbaserte pvp-kampen for å få kontroll over territorier.

Blir Det Fangehull I New World?

Når Amazon Games ‘MMorpg New World Lanseres Neste Måned, vil det bringe EkSpedisJoner – Spillets eget tak i instansert fangehull Fullle av skykene til bestte og spesiell tyvegods til nab.

Hva er Gruskader I New World?

I Hovedsak, Når du Bruker et Kornangrep, Vil du Ta Helseskader Samt Utholdethetsskader. Den Eneste Måten Å Avbryte et Kornangrep På er Å Tømme Utholdenhetstangen til Spilleren Eller Fienden Som Utfører et Kornangrep.

Kan du Maksimere Alle Våpen I New World?

New World Weapon Skills Guide Living Weapon Skill…. Etsom det ikke er noen Klasser i New World og noen Karakter Kan Utstyre Noe Våpen, er Det Mulig Å Mestre Alle Våpentyper.3 дня назад

Hvor lang tid tjære det å slå ny verden?

Oppdatert:

Enkeltspiller Polled Gjennomsnitt
Hovedhistorie 1 40H
Hoved + Ekstrautstyr 2 132H 22m
Alle Lekestiler 3 101h 35m

GJØR Attributter Cap i ny Verden?

Ved Begynnelsen av Spillet Har du 5 poeng i Hver Av DELSE ATRIBUTTENE. IMIDLERTID, Når du Går Gjennom Spillet, vil du tjene flere poeng, som du på sin side kan distribuere blant noen av de fem kjereattributtenne. Husk Imidlertid at Hver Av Deson.

Hvor Stort er Kartet I New World?

Uansett Måler de til Rektanglene ved 2.64094miles2 (Mindre), OG 18.4325miles2 (Større). Det er Ganske Stort for et Åpen Verden, menn for MMorpg er det faktisk Noe lager den lille Siden Sammenlign med Enorde Kart Som World War 2 Online OG Lord of the Rings Online, Som Begge er over 27 000 mil²!

Vil den ny?

New World, Utviklerens Nye MMO, Inkluderer en Butikk I Spillet, Men Den Har Ikke Karakterer Som Øker Eller Noe Direkte Kobet til Gameplay.

]

0 responses to “Hva Bør du GJØRE Når du Treffer 60 Nye Verden?”

© Beli. All Rights Reserved.