Hva Skjer Når du Slår en Landsbyboer?

Enkelt Sagt, Jo Mer du Handler Med en Landsbyboer, Jo Mer vil de som deg. Dette Kan Før til at Prisene deres går tilbake til det Normale (hvis du treffer en), Eller til og med Faller Litt. JEG TROR IMIDLERTID PÅ EVENTELLE RABATTER FRA DENNE METHODEN UT -Den Normale Handelsprisen er MidlerIdig – Den vil Gå tilbake til Normalt Etter En Viss Tid.

Hva Skjer HVIS JEG TREFFER EN LANDBYBOER?

Absolutt inning. OK, det GJØR DEM SINT PÅ DEG. Hvis du Treffer dem en gjeng ved et Uhell, er det ingen Skade, ingen foul. IMIDLERTID, HVIS DU TREFFER EN LANDBYBOER GJENTATTE GANGER, VIL DE BLI IRRITERT OG FORTELLE DEG HVORDAN DE HAR DET MED DET.

Gjørn Landsbyboerprisene Ned -etter på du har Truffet Dem?

Landsbyboere har sladder Redusert Når det er fra Andre. For Eksempel, Hvis du Treffer en Landsbyboer, vil det være på Prisene vil Redusere Kraftig, OG SELV OM DET SPRER Sladder Med Andre Landsbyboere, vil deres håndtaker Være Dårlig, menn ikke Så Mye.

Landsbyboere Avler hvis du Treffer Dem?

LANDBYBOERE BRYR SEG IKKE OM NEDLAGTE GJEN STANDER ENN MAT, SÅ BLOKKENE VIL IKKE PÅVIRKE GÅRDEN DIN. Landsbyboere trenger derimot Å være Lykkeligige for Å avle. Å Treffe Dem vil Senke Lykken, Å for å fikse Det, Må du håndtak med dem for å heve den igjene.

Hvordan Får du en Landsbyboer til Å Tilgi Deg?

  1. Håndter Med Dem.
  2. Håndter Med Andre I Nærheten (Ikke som Effektiv)
  3. Målrettet Få Ham/Henne Smittet Av en Zombie, OG Deretter Kurere Ham/Henne (Hardt, MEN FUNGERER BEST)

Har det å ignorere landsbyboere dem?

Forsømmer en LandsbyBoer – Ikke Å Snakke Med Dem, Fylle Forespørslene sinus og ungå dem – er den sikreste måten å få en landsbyboer til å flottte. Du Må Bruke Noen Dager På Å Ignoere Beboeren du Vilte Flytte, Men du Må Fortsatt Følge Med På Dem Dem.

Hvordan Helbreder du en landsbyboer etter Å ha Truffet Den?

Få deg en SØT Avtalal! Hvis en zombie angriper en av landsbyboneus spis, vil den gjø dem til en zombie -landsbyboer. Du Kan Kurere Dem Ved Å Bruke en Sprutpedion av Svakhet og et Gyllent Eple. Menn Først, Pop Det et Sted Trygt, Som et Inngjerdet Område, Der Det Ikke Kan Skade Deg.

Blir Landsbyboere Gale Hvis du Snakker Med Dem for Mye?

Vi har Funnet ut på Hvis du Snakker Med en Landsbyboer Mer enn fem ganger, vil de bli utbrent og ikke vil snaken med deg litt. Du vil Ikke Virke Klam, å Sørg for å holde deg Litt Litt.

Hva Betyr Det Når Landsbyboeren Din Har Lilla Virvler?

En Mørk Lilla Sky Med Virvel Betyr på Landsbyboeren Enten er Trist Eller Syk (Innendørs Innendørs til Nye Horisonter). Et Utropstegn over Hodet til Landsbyboer Vises Enten Når de Innser Noe Eller, Hvis Ikke Snakker Med Noen, vil Snakke Med Spilleren.

Vil landsbyboere være om å forlate til ganger?

En landsbyboer kan ikke be Om Å flytte ut mer enn en gjeng i en fem dagers periode, og den samme landsbyboeren kan ikke Komme tilbake inner 15 dager ifølge ninji. Etter at DELSE SJEKKENE ER PASSERT, VURDERSVILLET VENNSKAPSNIVÅET SOM EN Spiller Har Med en LandsbyBoer OG Plukker en tilfeldig en som vil flytte ut.

Hva Skjer Hvis du INGITERER EN LANDBYBOER SOM VIL FLYTTTE UT?

Hvis du er Sikker På på det er en boble for å flytte ut, og det ikke er for OG GJENStand, Bør den Flytte til en Annen Landsbyboer Dagen Etter (Noen Ganger 2 Dager). På den Annen Side Kan du Snake Med Dem, OG Når de Sier på de Vilfle Forlate, bare si nei. OG BLBLEN ER BORTE OG LANDBYBOER Blir Værende.

Hvordan Får du en Landsbyboerpris til Å GÅ NED ATTER Å HA SLÅTTT?

Å Treffe LandbyBoere Eller en Landsbyer Iron Golem Skaper Mindre_negativ Sladder OG Dreper Landsbyboere Eller en Landsbyer Iron Golem Skaper Major_negative Sladder, OG Hever Priser. Curing zombie -landsbyboere skaper major_positiv sladder og kjøk fra det Siste Handelsporet skaper Handel OG Mindre_positiv Sladder, OG Senker Priser.

GJØR Det Verre Å Treffe en Landsbyboer?

Landsbyboere Priser Avhenger Av Omdømmet Ditt I Landsbyen. Ting som å slå ons drepe Landsbyboere Senker Det, OG Ting Som Å håndtak med dem vil heve det.

]

0 responses to “Hva Skjer Når du Slår en Landsbyboer?”

© Beli. All Rights Reserved.