Hva som Skjedde Med Britiske På Basketballkoner?

22. september ble Williams, som dukket opp på BBWLAs tredje sesong, tiltalt på fem forbrytelser om misbruk av et personnummer, fire siktelser for banksvindel, tre siktelser for å avgi falske uttalelser til skattemyndighetene, tre siktelser for trådsvindel og tre anklager om forverret identitetstyveri.9 о. 2021 г.

Hvor for forlot brittisk basketballkoner?

Det Rapporterte Dramaet som Fikk Brittish til Å Miste Sin Plass På Showet var da feiden Mellom Henne og draya Eskalerte Inn I Virsomhetene sinus. Draya Eier Mint Swim and Brittish Eier Kjærlighet til Etiketter. “Brittish Mistet Jobben lager Grunn av en enorm Begivenhet som Fant Sted Bak Kulisene,” Hevder Kilden Vår.

Er Brittisk og Lorenzo Fortsatt Sammen?

Brittish OG Lorenzo Gordon Bryter Opp etter en lang Steinete Vei Sammen Vist På Reality -tv, ‘Ekteskaps Bootcamp’ -stjerner Brittish OG Lorenzo Har Endelig Kalt Det sludder. Bare i fjor Ønsket Paret en babyJente Velkommen Som Het Dash Dior Gordon.

Er Brittish Williams Fortsatt gave?

Nei, Fra utseendet til det har brittisk ikke en mann for Øyeblikket. Inne Online Rapporter Oppgir at Realitystjernen, som er moren til en, har vært gave i det siste heller. Brittish har imidlersid vært i et berg -og -dal -forhold til nba -spiller lorenzo gordon.

Hvorfor brøt lorenzo og britene opp?

Brittish Williams Åpner Seg for Splittelsen Fra Basketballspiller Lorenzo Gordon, OG Hevder på Ting Gikk Nedoverbakke Fordi Hun Fanget Ham Juks Igjen…. Paret Har Tidligere SØKT Hjelp På “Marriage Boot Camp: Reality Stars” På Grunn av Gordons Juks.

Fikk sundy sparken fra basketballkoner?

Sundy Carter Bekrefter på BBWLA Skyter OG Sier på Hun Var Sjokkert på De Fleste Seere Ikke Likte Henne. Draya Klovne Nylig Sundy Carter for Angivelig Å Få Sparken fra “Basketball Wives la” OG NÅ BEKREFTER SUNDY at Hun Faktisk Ikke Kommer Tilbake Til RealityShowet for Den kommende Sesongen.

Hvilket År var Britisk På Basketballkoner?

2014 Hun og Gordon Dukket opp På den Tredje Sesongen AV Basketball Wives LA I 2014.

]

0 responses to “Hva som Skjedde Med Britiske På Basketballkoner?”

© Beli. All Rights Reserved.