Hvor lang tid Tar det Coinbase Pro Å Bekreft ID?

2-3 minutter til 2-3 Minutter for BekreftelsProsessen Å fullføn. Hvis Verificaton Lykkes, Vil du Bli Ledet til Dokumentsidenten. I Tilfelle Opplastingen Ikke Lykkes, Blir du Bedt Om Å prøve på Nytt Prosessen.

Hvorfor Verifiserer Ikke Coinbase Min ID?

Hvis du har problemer med Å bekreft iden din, anbefaler vi Å Bruke Coinbase Mobile -Appen…. 90% av Kundene er jeg står til å løseproblemer med id -verifisering ved Å Bruke Coinbase Mobile -Appen OG Kameraet På MobilTelefonen. Når Appen er Installert, Gå til Innstillinger> IdentitetSbekReftelse.

Hvordan Bekrefter -jeg Ide Min på Coinbase?

Hvordan Bekrefter Jeg identiteten min Gjennom Mobilappen?

  1. Trykk.
  2. Velg Profil og Innstillinginger.
  3. Trykk På Aktiver Send OG Motta Øverst….
  4. Velg DokumentType.
  5. Følg Instrukersjonene for Å last opp id -dokumentet Ditt.
  6. Når Trinnene er fullført, er identitetSbekReftelsProsessen Fullført.

Krever Coinbase Pro?

Som et Regulert Selskap I Finansielle Tjenester er Coinbase Pålagt Å Identifiser Brukerne På Plattformen Vårr. I Henhold til Brukerbetingelsene for Coinbase, Krever VI at ALLE Kunder Skal Bekreft Identiteten deres for Å Fortsette Å Bruke Tjenesten Vårrr.

Hvordan Får Jeg Nivå 3 Bekreftet Coinbase?

Du Må Låse Opp Nivå 3 Ved Å Bekreft et Gyldig IdentifikasJonsdokument Før du Kan send og Motta På blockchain. Hvis du har en vanskelig tid med Å last opp identifisering.

Er Coinbase ID -verifisering Trygt?

På en kjent og Pålitelig UTEKSLING SOM Coinbase, Gemini Eller Kraken – JA, Det er Trygt. De Må Samle IdentifikasJonsdokumander for Å være I SamsVar Med Aml/Kyc -Lover I USA, Det samme som en bank ville bekreft identiteten din hvis du fysisk var til stede for å Åpne en konto.

Hvor Lenge Tar Adressebekreftelse stuper Krypto com?

Beskrivelse: Din Innsendte Sønad Venter PÅ Teamets Gjennomgang. Dette er en sak til Sak og Kan ta alt fra noen Timer til et par vikedager, Avhengig Av Mange Faktorer (E.g. Ditt Applikasjonsland, Nasjonalite, Kvalitet På Bildene OSV.).

Hva er Forskjellen Mellom Coinbase OG Coinbase Pro?

Hva er Coinbase OG Coinbase Pro? Coinbase OG Coinbase Pro er Ledende cryptocurrency -utvekslingsplattformer Som Eies Av Coinbase Global Inc, Grunnlagt I 2012. Coinbase er Som en Megling Med en Virtuell Lommebok, Mens Coinbase Pro Finker som en UTEKSLING DER FOLK KJØPER OG SELGER FRA HVERANDRE.

]

0 responses to “Hvor lang tid Tar det Coinbase Pro Å Bekreft ID?”

© Beli. All Rights Reserved.