Hvor langt vil en landsbyboer reise?

Hvor Langt Reiser Landsbyboere?

LANDBYBOERE VIL VANDRE OPP TIL KANNEN AV LANDBYENS STØRRELSE, SOM ER RADIUS 32 SOM STANDARD, MENS KAN VÆRE SUR STOR SOM RADIUS 64 AVhengig Av Din Dørkonfigurasjon.

Hva er rekkevidden til en landsbyboer?

LandsbyBoerne vil iMidlersTid Bare Holde Seg Antenfor en Rekkevidde På 32 Blokker, Noe som Gjørn Det Lettere for Dem Å Gå Seg Vill Ved Å Komme 64 Blokker Unna Huset. Du kan alltid avle noen nye landsbyboere ved å blåke en hekkestasjon på vei som Beskrevet ovnfor (sjøs låse det er minst 2 landsbyere som er igjen).

Hvor Langt fra en Landsby Trenger en LandsbyBoer Å være?

Gården Må ENTEN VERE HELT INNE ELLER HELT UTENFOR LANDBYENS GRENSER. Radius er den Større avstanden til Enten 32 Blokker Eller avstanden til den Lengste Døren I Landsbyen.

Hvor Langt Kan en Villager Pathfind?

Uten Å Gå Nedover Det Tekniske Kaninhullet, Kan du Tenke På det som Følger: en Landsbyboer Kan Bare oppdage Poi -Blokker Som er tid 16 Blokker Horisontalt OG 4 Blokker VTIKTALT Av sin PosisJon.

Hvor Langt Må du Være Borte Fra en ny Landsby?

Robotnik Gir Noen Ganske Avansterte Beregninger, menn Det Enkle Svaret er at en Dør vil generere en ny landsby hvis den er registrert Mer enn 64 Blokker (Euclidean) Borte Fra Nærmeste Registrerte Dør Til en Eksisterende Landsby Landsby Landsby Landsby Landsby Landsby Landsby.

Vil Landsbyboere gyte hvis jeg bigger en landsby?

JA, Landsbyboere Gyter I Landsbyer, OG Parer Seg Hvor Som Helst Det er Nok Tredører Rundt til Å OpprettTHOLDE Befolkingen.

Hvordan Hindrer du en Landsbyboer fra Å LØPE BORT?

Rase Landsbyboere for Å Hindre på Landsbyboeren Din Forsvinner Fra Landsbyen I Minecraft, du Må Avle Dem. Ved Å GJØRE DET VIL MEDLEMMENE ØKE OG BLI DER. For det, lag et hus, legg noen senger, legg til landsbyboere inne i huset, kamerat dem brød og la dem være i fred.

Kan en landsbyboeroppdreter være i nærheten av en landsby?

Sålengde det er minst 1 ikke -hevdet Seng og mange matbyboere Skal Kunne Avle. Jeg har en oppdreter som er satt i bakken i landbyen min som Bruker 1 bundne, 2 oppdreter og 4 senger for å gyte landsbyere som deretter blir flyttet sjette langt unna at de ikke blir krav pÅ sengen de ble Gyte for -fjylle, noe krør Sengen de ble Gyte for -tå Fylle, Noe Krav På Sengen de ble Gyte for -na på de Ikke Blir Krav På Sengen de ble Gyte for å være det uendelig.

Vil Landsbyboere despawn?

De er Fritatt for Despawn -tidtakere og Hindrer Eventuelle Feil (Ser På Deg, Berggrunnsutgave!), Skal Ikke form for Egen Hånd. De Kan Imidlertid Være Irriterende Vanskelig Å holde levende til du du Får tak jeg det. Landsbyboere Kan Dø PÅ Aelle Slags Måter.

Hvor nær en zombie må være for å skremme en landsbyboer?

42 Blokkerer Zombier er retet Mot Landsbyboere Anten 42 Blokker, OG de Kan Alltid Se Landsbyboere Gjennom Vegger. I java -utgaven, hvis en zombie angriper landsbyboer og ser spilleren, avbryter den angrepet st landsbyboeren for å angrip spilleren i stedet, selv om spiller ikke har angrepet den.

Hvordan Får du LandbyBoere til Å Følge Deg?

SÅ Lenge du Holder en Smaragdblokk, Vil Landsbyboere Følge Deg Rundt Til du Legger Den Bort.

Hvor Langt Kan Landsbyboere Oppdage Zombier?

Zombier. Zombier Vil Finne Landsbyboere fra Opptil 42 Blokkradius (Skl Når Landsbyboeren er Usynlig), OG Vil Forsørke Å Bryte Ned Dørrer.

]

0 responses to “Hvor langt vil en landsbyboer reise?”

© Beli. All Rights Reserved.