Hvordan Får Jeg en Bekreftelseskode for Mac -en min?

Få en Bekreftelseskode På en mac, selv Når det er frakoblet

 1. Velg Apple -Meny> SystemPreferanser, Klikk Apple ID, OG Velg Deretter Passord OG Sikkerhet I Sidefeltet. Åpne Apple Id -Preferanser for Meg.
 2. Klikk Få Bekreftelseskode.
 3. Skrivn Ned Bekreftelseskoden Eller Skriv den Inn I Varselet, OG Klikk Deretter Ok.

Hvordan Finner Jeg Bekreftelseskoden min?

 1. Gå til Google -Kontoen din.
 2. I Toppen, Velg Sikkerhet I NavigasJonspanelet.
 3. Under “Logg På Google”, Trykk På 2-Trinns Verifisering. Du Må Kanskje Logge.
 4. Under “Tilgjengeligige Andre Trinn,” Finn “Authenticator App” OG Trykk På Endringstelefon.
 5. Følg Trinnene i Skjermen.

Hvordan Får jeg Apple -Bekreftelseskoden min Manuelt?

Fra Din iPhone, iPad Eller iPod touch

 1. Gå til Innstillinginger> [Ditt Navn].
 2. Trykk På Passord og Sikkerhet.
 3. En Melding Sier “KontoDetaljer UTILGJENGELIG.”Trykk gjør Få Bekreftelseskode.

Kane Jege få eple id -bekreftelseskoden min send til e -posten min?

Du Kan Ikke. Til Faktorautentisering er avhengig av Å ha et Telefonnummer Eller en Annen Apple -enhet for Å Motta Bekreftelseskoder. Du Kan Legg til et Annet Pålitelig Telefonnummer Hvis du Velger, da det ikke trenger Å være en iPhone, bare en telefon som kan Motta TekstMeldinger.

Hvordan Kan Jeg Logge Inn Uten Bekreftelseskode?

Åpne Google-Kontoinnstillingene> Sikkerhet> 2-Trinns Verifisering OG Klikk På Slå av-Knappen. Skriv Inn Passordet for Google -Kontoen og Klikk Enter for Å Bekreft. Det er det, dette vil deeakTiveres 2-trinns verifisering slik at du kan logge inn gjennom noen enhet uten å trenge Bekreftelseskode.

Hvordan Finner Jeg Apple Id -BekReftelseskoden min På MacBook Pro?

Få en Bekreftelseskode På en mac, selv Når det er frakoblet

 1. Velg Apple -Meny> SystemPreferanser, Klikk Apple ID, OG Velg Deretter Passord OG Sikkerhet I Sidefeltet. Åpne Apple Id -Preferanser for Meg.
 2. Klikk Få Bekreftelseskode.
 3. Skrivn Ned Bekreftelseskoden Eller Skriv den Inn I Varselet, OG Klikk Deretter Ok.

Hvordan Bekrefter -jeg Apple -id -en min HVIS JEG IKKE KAN MOTTA BEKREFTELSESKoden min?

Gå til Innstillinginger> iCloud. Trykk gir Apple Id -Brukernavnet Ditt. Hvis enheten din er frakoblet, trykk stå til bekreftelseskode. Hvis enheten din er online, trykk st Passord og Sikkerhet> Få Bekreftelseskode.

Hvordan Finner Jeg Bekreftelseskoden for Den Bærbar Datamaskinen min?

Klikk På Kontoknappen min. På min Kontoside, Kliker du PÅ Signeringen På Google -Lenken På Venstre Side av Skjermen. DENNE 2-TRINNS VERIFISERINGSSIDEN VISER DEG HVORDAN DU FOR ØYEBLIKKET MOTTAR KODER, OG HVILKE SIKKERHETSKOPIERINGSALTERATIVER DU BRUKER. Skriv Inn Telefonnummeret Fra den Mobile Enheten du vil Motta Koder På.

Hvor for Får Jeg Ikke en Bekreftelseskode?

Hvis du ikke kan motta sms -verifiseringskoder, kan du prøve disse trinnene: Forsikre deg om at du har et sterkt MobilteFonsignal. SJEKK på SMS -Postkassen Din Har tilstrekkelig Plass til Å Motta Nye Meldinger. Forsikre deg om at du ikke har noen sms -filtringstjenester som kan blokker innkommande meldinger.

Hvorfor fikk jeg en eple verifiseringskode?

Svar: A: Svar: A: Noen Prøver Å Logge På Kontoen Din, Men Siden du Har 2 Faktorautentisering Aktivert På Kontoen, vil de Ikke Kunne Logge i Med Mindre de har tilgangen til en av Dine Pullitige EnheTeter. Det Eneste du Kan GJØre for å prøve Å stopppe dem er Å endre e -postadressen som er eple -id -en din Din.

]

0 responses to “Hvordan Får Jeg en Bekreftelseskode for Mac -en min?”

© Beli. All Rights Reserved.