Hvordan Får Jeg Markøren min til Å GÅ FRA EN SKJERM TIL EN ANNEN?

HØYREKLIKK PÅ SKRIVEBORDET DITT, OG KLIKK PÅ “DISPLAY” – DU BØR KUNNE SE DE TO SKJEREN DER. Klikk På Detekter Slik at Det Viser Deg Hvilken Som er Hvilken. Du Kan Deretter Klikke og Dra Skjermen Inn I Posisjonen Som Samsvarer Med Den Fysiske Utformingen. Når du er Ferdig, Prøv Å Flytte Musen dit og se om dette Fuggerer!16 а. 2018 г.

Hvorfor vil ikke musen min gå til den andre Skjermen?

Trykk På Win+X -Tastene På TastatureT -> Velg Innstillinginger. Klikk PÅ -system -> Velg Deretter Vising Fra Venstre -Menyen. Klikk Identifiser for at Vinduer Skal Identifiseres Skjerken Dine…. Under Seksjuonen for Fere Skjermer -> Klikk På Rullegardinlisten -> Forsikre Deg Om at du Userider Alternativet.

Hvordan Flyttter Jeg Markøren Fra en Skjerm til en Annen Ved Hjelp Av Tastature?

Windows Key + Shift + Venstre (Eller Høyre) – Flytt et Vindu til Din Neste Skjerm.

]

0 responses to “Hvordan Får Jeg Markøren min til Å GÅ FRA EN SKJERM TIL EN ANNEN?”

© Beli. All Rights Reserved.