Hvordan Kan Jeg Sjekke Id -statusen min Online I Sør -afrika?

Innbyggere Kan Enten Bruke Avdelingens Nettsted Eller SMS for Å Bekreft deres Levende Eller Avdøde Status. De som har Tilgang til Internett, Kan Besøye Avdelingens Nettsted www.dha.Gov.Za og Klikk På Kontroller Statusen Din (Øverst til Venstre På Hjemmesiden) OG Velg Id -statusverifisering (I Live/Avdøde).23. аар. 2009 г.

Hvordan Sjekker Jeg Om Iden Min er Klar for Samling Sør -afrika?

For Å Bekreft om Dokumentene deres faktisk har Kutte til sinus nærmeste Hjemmekontor, Kan Publikum ‘Spore’ SøKnaden Fremdrift, Ved å sende ordet ‘Id’, et rom og Deres 13-sifrede id-nummer-TIL 32551 Deres 13-sifrede ID-Nummer-TIL 32551. Alternativt Kan de Ringe Kontaktsenteret På 0800 60 11 90.

Hvor lang tid Tar det Før Det Kommer UT?

Motta et Smart ID -Kort? 14 ERKEDAGER FRA SØKNADSDATO FORUTSATT AT DET ER ET RETT FREM SØKNADSMØTE ALLE KRAVENE.

Hvordan Sjekker Jeg Statusen Min Hjemme?

Du kan også sms Bokstaven m etterfulgt av id -nummeret Ditt (Eksempel: M 5001010050080) til 32551 et svar sms vil bli send tilbake til Mobiltelefonen Dinforkapet ditt for å siforeforoToToToToToToToToToToToToToToToToToToToToNt Dinskap S. (R1 per sms og vil Bli Belastet av Din Nettverkstjenesteleverandør).

Hvordan Finner Jeg Mitt Sørrafrikansk Id -nummer?

Et Sørrafrikansk id-nummer er et 13-sifret nummer som er definert av Følgende format: yymmddssscaz.

  1. De Første 6 SiFren (Yymmdd) er Basert På Fødselsdatoen Din….
  2. De Neste 4 SiFren (SSSS) Brukes til Å definere Kjønnn.

Hvordan Kan Jeg Sjekke Min Nasjonale Id -Kortstatus?

Hvordan Spore Din Filippinske Nasjonale ID -flekker

  1. Trinn 1: Gå til Nettstedet Phlpost Tracking Gjennom Denne Lenken: Phlpost -sporing.
  2. Trinn 2: Skriv Inn TransaksJonsnummeret I Philsys Transaksjonslipp Gitt til Registrer.
  3. Trinn 3: Klikk På “Spor” På Phlpost -Nettstedet for Å SJekke LeveringsStatusen til Id -en Din Din.

Hvor lang tid tjære det å få en smart id i sør -afrika?

Hvor lang tid tjære det for en SØKER Å MOTTA et Smart ID -Kort? 14 Arbeidsdager Fra SøKnadsDato Forutsatt på Det er en Rett Frem SøKnad, OG Oppfylller Alle Kravene.

]

0 responses to “Hvordan Kan Jeg Sjekke Id -statusen min Online I Sør -afrika?”

© Beli. All Rights Reserved.