Hvordan Kan Jeg Sjekke min Filippinske id?

Hvordan Spore Din Filippinske Nasjonale ID -flekker

  1. Trinn 1: Gå til Nettstedet Phlpost Tracking Gjennom Denne Lenken: Phlpost -sporing.
  2. Trinn 2: Skriv Inn TransaksJonsnummeret I Philsys Transaksjonslipp Gitt til Registrer.
  3. Trinn 3: Klikk På “Spor” På Phlpost -Nettstedet for Å SJekke LeveringsStatusen til Id -en Din Din.

30 сент. 2021 г.

Hvordan Kan Jegkke min nasjonale id -status online filippinene?

Registranter Må Sjekke Lenken http: // Sporing.phlpost.Gov.PH/, Skriv Inn TransaksJonsnummeret I Transaksjonslippen Som Ble Gitt I Trinn 2, OG Klikk På “Spor”. “Hvis Det ikke er Noe Resultat, Betyr Det på Den Nasjonale Id -en Din Fortsatt er I Prosess,” Postet PSA 15. september.

Hvordan Kan Jeg Se Mitt Nasjonale Id -Kort?

BESØK NETTSTEDET National Identity Management Commission [NIMC]. Bla Nedover Hjemmesiden og Klikk På ‘E-id-Kortstatusportal’ for Å sjekke Om Kortet Ditt er Klart OG I et AktiveringsSenter. NÅ, Fyll ut Fornavnet Ditt, Etternavnet OG NIMC -SJEKK -PORINGS -ID -EN OG TREFFE “SJEKK NÅ” -ikonet.

Kaneun spore min nasjonale id?

Vel, psa og det filippinske innlegget håper å lette folk Sinn ved å sette en tracker på plass, slik på du kan Sjekke LeveringsStatusen til din nasjonale id. Bare Gå til Nettstedet Philippine Post. Oppgi TransaksJonsnummeret. Klikk På “Spor” -knappen.

Er filippinsk nasjonal id tilgjengelig nå?

PSA Rapporterte på Over En million Individer Nå er anehavere av National Id, et gyldig identitetsBevis som de Kan Bruke til Offentlig OG Private Transaksjoner. Philippine Postal Corporation, Den Offisielle Leveringspartneren til Psa, Har Allerede LeVert 1.048.255 Philid -Kort over Hele Landet.

Hvordan Kan Jeg Fil Filippinsk Nasjonal ID?

Filippinere Som Ønsker Å Skaffe Seg Sin Egen Filippinske Identifikasjon (Philid) Eller National ID, Oppfordres til Å Registrere Seg Gratis via https: // Register.Philsys.Gov.pH/. Trinn 1 Indebærer Innsamling Av Demografisk InformasJon Som Fullt Navn, KJønn, Dato OG FØDESTED, BLODTYPE OG Adresse.

Hvor lang tid Tar det Å Motta Ditt Nasjonale Id -Kort?

Den Normale Tidsrammen for Uttedelse AV National Identification Number (NIN) Slip er 2 Til 3 Virkedager Fra det Tidspunkt de Biometriske Detaljene Blir Fanget På PÅMeldingssentre. Uttedelsen av nin kan ta lengre tid jeg visse tilfeller står grunn av validering av detaljer ved nimc.

]

0 responses to “Hvordan Kan Jeg Sjekke min Filippinske id?”

© Beli. All Rights Reserved.