Hvorfor er det ingen lyd du tv -en min?

Hvis tv -en har hodetelefoner/lydutinnstillinger i lyd- ons lydmenyen, må du angi lyd ut. Forsikre deg OM at ALLE A/V -KABFORBINDELSER ER RIKTIG KOBET Til TV -en. Test TV-EN Med En Annen Kilde Som en Videospiller, DVD-Spiller Eller Blu-Ray Disc ™ -Spiller. SJEKK ProgramvarEverJonen Av TV -en.27. Juli. 2021 г.

Hvorfor har ikke tv -en lydutgang?

Forsikre Deg Om at Den Optiske Kabelen er Godt Kobet til Både tv og Hjemmeekino ister StereoanleggG…. Gå inn i Lyd- ellerle HØYTTALERS -MENYEN TIL TV -EN OG VELG EKSERSTERN HØYTTALERE ELLER LYDSYSTEM. Viktig: Noen TV -er Krever at de interne Høyttalerne Blir Slått Av Før de avsender Lydsignalet til en Annen Enhet.

Hvordan Får Jeg Lyd ut av TV -en?

Koble til en Koaksial Digital Kabel, Optisk Digital Kabel Eller Lydkabel til Lydutgangskontakten. Koble Den Andre Enden av Kabelen til de tilsvarende Kneektene På a/v -Mottakeren Eller Hjemmeekinoanlegget. Avhengig Av Enheten Din, Kan Lydinngangen Være Merket TV -Ingang Eller Videoinngang.

Har alle tv -er lyd ut?

Først Opp, hvis du har et elder tv-Apparat som en crt (katodestrårør) -Type Eller til OG med en tidlig flatskjerm-TV, Mangler Sannsynligvis Enhet Din Både Analog OG Digital Lydutganger. Det Skyldes på Før Hdmi -Kabler ble introdusert I 2002, Hadde TV -er Sjelden Lydutganger Av Noe Slag.

Hvorfor har ikke samsung -tv -en min lyd ut?

Trykk På “Meny” På Fjernkontrollen, OG Velg Deretter “Support” -Menyen. Derfra Velger du Alternativet “Selvdiagnose” OG Velger Deretter “Sound Test”. TV-en vil Spille en melodi ut av de innebygde høyttalerne. Hvis du Hører Lyden, er Ikke Lydproblemet (Hva Det Måtte Være) I TV -ene Komponenter.

Hvordan Får Jeg Lyd Fra TV -en til Eksterne HØYTTALere?

Alternativ 2: Tilkobling Ved Hjelp Av Optisk Digital Kabel Eller Koaksial Digital Kabel (Digital Lyd): Alternativ 3: Tilkobling Ved Hjelp Av Lydkabel (Analog Lyd):

 1. A: TV.
 2. B: Lydsystem.
 3. C: HDMI -kabel (for video)
 4. D:…
 5. E: Optisk Digital Kabel (for Digital LYD) *Ikke Levert.
 6. F: Koaksial digital Lydinngang.
 7. G: Optisk Digital Lydinngang.

Hvordan Kobler Jeg til Eksterne HØYTTALERE Til TV -en min min?

Hvordan Koble Eksterne HØYTTALere til TV -en Din Din

 1. Bruke RCA -Kabler.
 2. Bruker 3.5mm Analoge Kabler….
 3. Bruke en hdmi (Arc) -kabel for Å Koble TV -en til en mottaker Eller Lydbar….
 4. Bruke en hdmi -kabel via Mottakeren Eller Lydbaren til TV -en….
 5. Ved Hjelp av en optisk Kabel.

Hvor er Lyden ute på LG Smart TV?

Hjelp Bibliotek

 1. Trykk På “Innstilling” -knappen På lg TV -fjernkontrollen.
 2. Velg ‘Alle Innstillinger’ Ved Hjelp av ‘OK’ -knappen På Fjerkontrollen.
 3. Velg ‘lyd’ -Menyen.
 4. Velg ‘Lyd ut’. Det er hennes du Kan Velge hvordan Lyd sender ut Gjennom TV -en.

Hvordan Konverterer Jeg HDMI til RCA?

Hva er digital lydutgang du tv?

En digital Lyd UT Referer til en Lydutgang På en TV, Blu-ray-Spiller, Spillkonsoll-Elter en Hvilken Som Helst Annen Av-Enhet Som Lager Lyd. DENNE UTGANGEN VIL SENDE STEREO ELLER 5.1 Surround Sound Audio Til En Forsterker, Hjemmeekinoanlegg Eller Lydbar. Det er til Hovedtyper av Digital Lyd – Optisk og Koaksial.

Hvorfor har lg tv ingen lydutgang?

Problemet er med Konfigurasjonen av den Eksterne Lydenheten, Eller Ledningene som Kobler Sammen de til. Forsikre Deg Om at Lydtråden du Bruker er Riktig og Sikkert Kobet til Både TV-er Lyd-Out-Port OG Lydenetens Lyd-in-port. Prøv Å Bruke en Annen Lydkabel; Kabelen Din Kan Ha Sluttet Å sopp.

Hvor er Lyden Ute På en Samsung TV?

Naviger til Innstillinginger, OG Velg Deretter Lyd. Velg Ekspertinnstillinger, OG Velg Deretter Lydformat for Digital Utdata.

Har tv -er rca ute?

De fleste tv -er har ikke rca -lyydutganger. Hvis den har en hodetelefonkontakt, Kan du Bruke det. Kontroller Menysystemet for å se om det kan være variabelt eller løst. OG Kabler for Å Koble Den Til TV OG Stereo.

]

0 responses to “Hvorfor er det ingen lyd du tv -en min?”

© Beli. All Rights Reserved.