Som er Gloria \ x27S Søster?

Karriere. Beatriz Hadde Mindre Roller I Politiets Prosedyre -tv -Serie The Closer OG Southland, OG en tilbakevendende Rolle Som Glorias Søster Sonia I ABC -komedieserien Modern Family.

Hvor Mang Søsken Har Gloria Pritchett?

Gloria ble Født i Colombia til pilar og fulgencio ramirez. Hun Har Andre Søsken, Inkludert Sonia og til Navngitte Brødre.

Som er Eldre Gloria og Sonia?

Sonia Ramirez er Gloria Pritchetts Yngre Søster. I “Fulgencio” Besøyer Hun og Moren Jay OG Gloria som etter på Joe er Født.

Hvilken -episode Kommer Søteren til Gloria?

ValentinsDag 4: Twisted Sister Valentinsdag 4: Twisted Sister

“ValentinsDag 4: Twisted Sister”
Moderne Familieepisode
Episode nr. Sesong 6 Episode 14
Jeg regi av Fred Savage
Skrevet av Jeffrey Richman

Er Claire Eldre Enn Gloria?

Gloria er Yngre Enn Jays Datter, Claire Da Gloria OG Jay Først Giftet Seg, Claire Trodde at Hennes Nye Stemor var en “Kullgraver.”Etter Hvert ble Imidlertid de til Karakterene Venner.

Er Gloria en Gullgraver?

Det Viser Seg på Hun Faktisk Kalte Gloria en “Gullgraver.”Det Var en Naturlig Reaksjon, Forklarte Claire, til Noen Så Unge og Vakre Gifte Seg Med Faren. Etter en Fargerik som visner til Phil På Soveromme Hennes, Viste Gloria Seg for Claire på Hun Virkelig Elsket Faren og Familien.

Var gloria virkelig gravid?

I Sesong Tre av Moderne Familie Kunngjorde Sofia Vergaras Karakter Gloria Graviditeten. Det sjå ut til ved Denne Plottvridningen Kom ut av ingensteds, og noen fans AntyDet at det var Fordi Vergara selv ble gravid. Dette var Imidlertid Ikke Tilfelle.

Hva er jay og glorias babynavn?

Pritchett Fulgencio Joseph “Joe” Pritchett er Sønn av Jay og Gloria Pritchett. Han ble FØDT I Episoden “Party Crasher”, som etter Midnatt På Sin Halvbror Mannys 14-Årsdag.

Hva Gjørn Alex Dunphy for Å Leve?

I Stedet for Dobbelt Hovedfag, Tar Hun Råd Fra Moren Sin og Får Jobb Som en Lokal Barista. Det eneste problemet er at Dette Ikke Høres Noe ut som Alex Dunphy. Alex Jobbet Hele Livet for Å Komme Inn På et Prestisjetungt College som Caltech.

Har Cam og Mitchell en Annen baby?

Historien med den misykkede adopsomsjonen av en andre baby av mitch og cameron og måten de til skuespillerne spilte scenen for frustrasjon og shuffelse fikk positiv tilbakemeldinger.

Har Phil Forelsket I Gloria?

Forhold Mellom Den Moderne Familiens Phil Dunphy og Gloria Delgado-Pritchtt Har Alltid Vært Platonisk, menn Phil Kan Ikke La Være Å Bli Flust OG Vise Frem Hans knusende…. Med Phil Gift Med Claire, OG Gloria Gift Med Jay, Ville et Forhold Mellom Dem Aldri Skje.

Hvor Gammel er Haley Dunphy Når Hun Blir Gravid?

25 År Gammel, sjå det vil Være et veldig interessant aspekt fordi hun er 25 år gammel, noe som er en helt normal tid å få en baby; I Noen Stater er Det Gammelt OG I Andre Stater Som er et Foster.

Når ble Alex Dunphy Født?

14. Januar 1996 Alexandra Anastasia “Alex” Dunphy (Ariel Winter) (FØDT 14. Januar 1996) Begynner Som den 13 År Gamle Datteren Til Claire og Phil….

Alex Dunphy
Yrke Student
Familie Phil Dunphy (FAR) Claire Dunphy (Mor) Haley Dunphy (Søster) Luke Dunphy (BROR)

Blir Phil og Claire Skilt?

På Modern Family Ble Claire (Julie Bowen) OG Phil Dunphey (Ty Burrell) Sammen. I Det Virkeligige Liv Skilte Bowen Mannen Sin Scott Phillips I 2018 Etter 13 Års Ekteskap…. Hun Skjønte Ikke Engang på Skilsmissen var Endelig.

Hvorfor Betales Sofia Vergara SÅ MYE?

Vergara tjonte Mesteparten av formuen sin Gjennom Påtegninger Fra Pepsi OG Covergirl til Head & Shoulders, Har Vergara Landet Påtegninger med Nesten til Dusin Merker, som Utgjorde Omtrent Halvpen.

Var gloria vikelig gravid i sesong 4?

Glorias Mage Vokste Etter Hvert som Hun ble mer Gravid under Denne Komedieserien. Nei, Skuespilleren Bak Denne Karakteren var Faktisk Ikke Gravid Mens du Filmet for Moderne Familie. Denne Karakteren Dukket opp med en GraviditetsDrakt i Fere Episoder, OG Sa Til OG Med at OppleVelsen Var Ubehageligig.

Har Luke Adhd?

Som Faren Antas Han Å ha adhd, Etsom Han GJentatte Ganger Blir Distrahert Når Han Må GJØRE NOE VIKTIG.

]

0 responses to “Som er Gloria \ x27S Søster?”

© Beli. All Rights Reserved.